Od 02 do 10.09 2017 godine u glavnom gradu Makedonije održano je juniorsko kickboxing prvenstvo  na kojem je učešće uzelo oko 1600 takmičara iz 37 zemalja. Kickboxing reprezentaciju BiH je predstavljalo 18 takmičara od kojih je dva iz našeg kolektiva. Ema Bajrić je nastupila u disciplini low kick do 60 kilograma a Rasim Alunović takođe u disciplini low kick do 75 kilograma.

Naime , naš reprezentativac Rasim Alunović u četvrtfinalnom meču  je izgubio na bodove od šampiona Rusije Egora Murzina. Rasim je odlicno parirao Rusu obzirom na to da se prije 10 dana povrijedio a doktori u bolnici su mu stavili langetu i prognozirali tromjesecno mirovanje na što je Rasim cvrsto odlucio stisnuti zube i otići na prvenstvo i pokazati da je čvrst borac i nesalomivog duha. Zbog povrede nije mogao ni trenirati zadnje dvije sedmice pa smo ga morali prebaciti u veću tezinsku kategoriju no međutim ni to nije omelo Rasima da hrabro i dostojanstveno predstavi naš klub , grad Bihać i Bosnu i Hercegovinu na smotri najboljih kickboxera Europe.

Ema Bajrić je osvojila titulu Europske prvakinje u kickboxingu što nije dosad pošlo nikome za rukom u gradu na Uni.

Nakon brilijantne pobjede u polufinalu nad predstavnicom Makedonije Viktorijom Vardinovom i današnjeg brutalnog fighta sa reprezentativkom Turske Unal Sultan titula šampiona Europe dolazi u Bihać.

Reprezentacija BiH je na šampionatu osvojila 6 medalja od čega 3 bronzane , 1 sredbrenu i 2 zlatne.