Dana 10.09.2016 godine u Prnjavoru je održan Internacionalni kickboxing kup na kojem su nastupili takmičari iz Srbije , Crne Gore , Hrvatske i Bosne i Hercegovine a na kojem je učešće uzeo i naš kolektiv sa tri takmičara u disciplini Low Kick.

Ema Bajrić je u svom debitantskom meču za protivnicu imala puno stariju i iskusniju Nikolinu Kojičić iz Nevesinja što se u ravnopravnom meču nije moglo primjetiti jer je Ema pokazala da je sposobna svoj talenat iskoristiti i u ringu te je izgubila podjeljenom sudijskom odlukom 2:1 sa minimalnom bodovnom razlikom i osvojila svoju prvu medalju srebrenog sjaja.

Adil Ćenanović je takođe takmičar koji je prvi put nastupio a za protivnika je imao prvaka Bosne i Hercegovine Branka Milića iz Trnova. Na opšte iznenađenje svih u dvorani Adil je srčano krenuo u razmjenu sa Milićem i na taj način iznenadio svog protivnika koji nije do kraja meča našao riješenje za silovite nalete Ćenanovića te je sudijska odluka bila sukladna mišljenju sveprisutnih u dvorani a to je da je Adil zasluženo pobijedio i osvojio zlato.

PRNJAVOR OPEN će ostati zapamćen po nastupu Rasima Alunovića koji je sa dva odrađena meča koji nisu završili u regularnom vremenskom periodu proglašen i za najboljeg borca na turniru tako da je Rasim pored zlatne medalje u Bihać donio i Pehar. Rasim je u polufinalnom meču klasičnim nokautom u prvoj rundi deklasirao Emira Deklića iz Prijedora a u finalnom meču trener kik boks kluba Draženko Ninić iz Banja Luke je mudro postupio da bi sačuvao svog borca Sašu Radovanovića i predao meč našem takmičaru. 

Naše mlade takmičare očekije uskoro nastup na SARAJEVO OPEN koji će takođe biti dobar test za Europski kup CROATIA OPEN gdje će uz svoje iskusnije kolege iz kluba pokušati donijeti medalje sa međunarodnog turnira A klase.