25.03.2017 godine u Bihaću je održano prvenstvo Bosne i Hercegovine u kickboxingu na kojem je učešće uzelo 236 takmičara iz 32 kluba. Domaćin je bio KBS FAVORIT BH iz Bihaća koji je nastupio sa 18 takmičara ( Mujo Šušnjar , Ema Bajrić, Senad Fatkić ,Murat Raković,Ibrahim Velić,Haris Sulić, Rasim Alunović, Dževad Ramić, 

Seid Seferović, Denis Fajković,Ahmed Rekanović,Elmin Bajrić , Adna Vojić,Emin Fajković,Adil Ćenanović , Amra Okugić , Adnan Durarović i Omir Dželilović koji su osvojili dvije zlatne  , dvanaest srebrenih i tri bronzane medalje što je bilo više nego dovoljno da naš kolektiv osvoji laskavu titulu najboljeg kluba na Državnom prvenstvu u K1 stilu. Posebno su se istakli Ema Bajrić koja je osvojila i pehar za najbolju juniorku na prvenstvu i  Mujo Šušnjar koji je opravdao epitet kapitena kluba.
Do sada najbrojnije prvenstvo Države  , a prvi put je u sklopu prvenstva održana gala na kojoj smo u večernjem dijelu mogli vidjeti najboljih 10 finalnih mečeva u K1 stilu. Prisutni u dvorani luke su uživali u predstavi boraca iz cijele BiH  a posebno su dizali sve na noge naši takmičari : Šušnjar , Velić, Alunović , Fatkić i Raković koji su pred domaćom publikom pokazali kvalitet i snagu kbs FAVORIT BH.Sve je proteklo u najboljem redu , bez prigovora i po izjavama mnogih zvaničnika koji su prisustvovali događaju ovo je do sada najbolje prvenstvo Bosne i Hercegovine u kickboxingu.