Dana 14.11.2015 godine je održan međunarodni kickboxing turnir "KUP NACIJA" Prijedor na kojem je učešće uzeo i naš kolektiv sa pet takmičara u disciplini low kick. na turniru je nastupilo 180 takmičara iz 25 klubova sa prostora Crne Gore , Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Sa pet osvojenih medalj ; dvije zlatne , dvije srebrene i bronzanom naš klub je proglašen za najuspješniji klub na turniruu Ringovnim (Tvrdim) disciplinama.

Zlato su osvojili Amar Abdić i Ajla Vojić.

Amar je na ovom turniru pokazao veliki napredak obzirom da se radi o njegovom drugom nastupu i već prvom osvojenom zlatu. Jakim udarcima i čvrstim stilom borbe Amar je prinudio svog protivnika da se brani iz defanzive što je olakšalo posao sudijama koji su jednoglasno dodijelili pobjedu našem borcu.

Ajla očekivano do zlata , naša šampionka na ovom turniru je bukvalno sa pola gasa pobijedila Hrvatsku reprezentativku Anu Mariju Čvrk iz Kutine a ovaj turnir smo iskoristili kao testni pred Europski kup idužeg mjeseca u Zagrebu.

Srebrene medalje su osvojili Adna Vojić i Dževad Ramić.

14-ogodišnja Adna nije imala protivnica u svojoj težinskoj kategoriji -48 kg pa smo je čisto zbog iskustva prebacili dvije kategorije više gdje je u nastupu sa težom i iskusnijom protivnicom dala svoj maksimum ali je iskustvo ipak prevagnulo.

Dževad Ramić je u finalu imao najtrofejnijeg borca na Turniru , Hrvatskog prvaka i reprezentativca Antu Opačka iz Kutine. Još jednom je Dževad pokazao da je borac koji nema straha i silovito je krenuo na Hrvata , međutim kako je meč odmicao Opačak je uspio iz defanzive poentirati i na kraju slaviti pobjedom na bodove. Dževad je takođe takmičar koji je tek prije dva mjeseca krenuo sa nastupima te je u odnosu na njegovo iskustvo  iznenađujuće kakve mečeve odrađuje sa puno iskusnijim borcima obzirom da se radi o seniorskoj konkurenciji.

Bronzu je osvojio Rasim Alunović koji je za protivnika imao domaćeg borca iz Prijedora. Rasim koji je jedan od talentovanijih takmičara iz našeg kluba se jednostavno nije snašao u naletima borca koji je nošen domaćim navijačima bukvalno samo gurao i držao našeg borca  na što sudac nije reagovao  sve do kraja meča. Ovaj poraz od očigledno tehnički lošijeg borca možemo pripisati Rasimovom neiskustvu jer je ovo njegov treći meč u karijeri a u bodovno ravnopravanom meču  je presudila činjenica da se borio sa Domaćinom.