BIHAĆ - Klub borilačkih sportova „FAVORIT BH“ iz Bihaća nastupao je na internacionalnom kickboxing kupu "ILIDŽA OPEN" koji je održan 23. februara u Sarajevu (Ilidža).

Boje ovog kluba branili su Ibrahim Velić (junior full contact -63,5 kg) koji je nakon dvije odlične pobjede osvojio prvo mjesto, zatim Adnan Duratović (senior low kick -75 kg) koji je u izuzetno jakoj konkurenciji nakon dvije pobjede izgubio na poene od daleko iskusnijeg protivnika i osvojio treće mjesto, i reprezentativac BiH Mujo Šušnjar (senior low kick -71kg) koji je laganim pobjedama došao do finala gdje se sastao sa Rasimom Bašićem iz tima Adnana Redžovića, te je taj meč izazvao veliku pažnju i po mnogima bio najbolji na turniru.

Odlukom sudija pobjedio je Bašić, a samim tim srebro je pripalo Šušnjaru. Turnir je bio izuzetno jak, a takmičare „FAVORITA BH“ je predvodila Sanja Samardžić koja nije mogla nastupiti zbog povrede skočnog zgloba, a kao sudac ispred kluba delegiran je Rinaldo Pikoloti. Takmičare ovog kluba 9. marta očekuje nastup na prvenstvu BiH u full contactu na kojem će priliku dobiti još nekoliko mladih takmičara.